Politica Confidentialitate

Informatii colectate cand sunteti pe acest site:
            In cazul in care doriti sa comentati pe site, sunteti rugat sa va completati numele si adresa de e-mail.             De asemenea, colectam detalii despre trafic, insa aceste detalii nu sunt personalizate sau identificabile.                               Informatia Colectata:
             Orice informatie colectam in timpul vizitei dumneavoastra pe http://bikersforum.ro  poate fi folosita urmatoarele moduri:                             – pentru inbunatatirea experientei dumneavoastra pe site.                             – pentru inbunatatirea vizuala si optimizarea site-ului             MotoPress (www.bikersforum.ro) permite unor terte companii (companii de publicitate) sa publice reclame pe acest site.              Aceste companii se folosesc tehnologii pentru a trimite reclamele spre browserul vostru. Acestea, primesc adresa voastra de IP.             De asemenea, in anumite cazuri, folosesc Java Scriptsi alte tehnologii pentru a contoriza optimiza efectivitatea reclamelor viitoare.              Nici o alta informatie (cum ar fi numele, adresa de e-mail sau adresa etc) nu este colectata in asemenea situatii.                                   Informatii oferite altor parti:
            Nu vindem, inchiriem sau oferim altor parti informatii care va pot identifica.            Aici nu sunt incluse terte companii sau persoane care ne ajuta sa ne desfasuram activitatea,  sau care ofera service vizitatorilor, dar si acesti terti sunt obligati sa va respecte confidentialitatea.             De asemenea, vom oferii informatiile care va pot identifica atunci cand consideram ca este potrivit pentru a respecta legea, pentru a impune politicile site-ului sau pentru a proteja drepturile noastre sau ale altora, proprietatile noastre sau siguranta.              Totusi, informatii care nu va pot identifica direct (informatii despre vizite, numar de vizitatori) pot fi oferite altor grupuri in scopuri publicitare, de marketing sau alte scopuri.                                   Afiliere si linkuri:              Ocazional, putem oferi produse sau servicii ale altor companii sau grupuri prin acest site. Aceste companii sau grupuri au politicile lor de confidentialitate si, de aceea, nu avem nicio raspundere in privinta lor – depinde de dumneavoastra sa le verificati si sa le acceptati (sau nu).               Continuarea vizitarii si folosirii site-ului www.bikersforum.ro inseamna ca sunteti de acord cu toate prevederile acestei politici de confidentialiate.                                    Va multumim.